hot-1

Vrijdagavond 20 maart

Op vrijdag zal er een openingsfeest zijn in het Botenhuis van T.S.R. Vidar. Het feest begint om 21:00 uur en zal doorgaan tot 's ochtends vroeg. Op vertoon van je ID en je entreekaartje kun je aan de ingang van de sociëteit een bandje krijgen als je 18+ bent. Welke verenging zal dit jaar het podium weten te veroveren en daarmee bovenop de apenrots komen te staan. Dus vergeet je brasjasje en ID niet mee te nemen. Munten voor drank zullen buiten verkrijgbaar zijn. Ben je erbij? Zet jezelf dan op aanwezig op ons Facebook event, hierop zal alle informatie worden verstrekt.

Zaterdag 21 maart

Op zaterdag zal de paal worden ingevet en de string worden opgehangen, zodat ‘s avonds de tent geopend kan worden en het gevecht om de string kan losbarsten. Ook het botenhuis zal geopend worden waar het bier rijkelijk zal vloeien. Welke verenging gaat er dit jaar vandoor met de string? Ook deze avond zijn 18+ bandjes te verkrijgen aan bij de ingang en de muntverkoop zal buiten plaatsvinden. Vergeet dus ook deze avond je ID en brasjasje niet! Ben je erbij? Zet jezelf dan op aanwezig op ons Facebook event, hierop zal alle informatie worden verstrekt.

ticketverkoop

Kaarten voor het in feest 2020 zijn inmiddels te koop. Meer informatie zal via de Facebook pagina hierboven verstrekt worden. 

 

Hier staat

Niks