hot-1

Heineken Openingstoernooi

— HEINEKEN OPENINGSTOERNOOI AFGELAST —

Beste deelnemers, bezoekers,

Het spijt ons ontzettend om mede te moeten delen wij genoodzaakt zijn het Heineken Openingstoernooi 2020 af te gelasten. Dit op basis van het besluit van de Minister van Volksgezondheid van 12 maart 2020.

Op dit moment kunnen wij nog geen uitspraken doen met betrekking tot de ticketverkoop, verplaatsing van het evenement of de accommodaties van de Beekse Bergen. Wij verzoeken allen om hier nog wat geduld voor te hebben. Wij streven ernaar om zo spoedig mogelijk een bericht uit te brengen. Zodra de organisatie meer informatie ontvangt, communiceren wij dit direct.

Voor andere praktische vragen zijn wij bereikbaar op rossessa.[antispam].@tsr-vidar.nl.

De opening van het roeiseizoen voor de competitie roeiers vindt jaarlijks plaats bij T.S.R. Vidar. Het Heineken Openings Toernooi, voor sommigen nog bekend als de OOCUZ, is het grootste evenement dat jaarlijks voor de competitieroeiers van heel Nederland wordt georganiseerd. Ruim 2500 studenten komen naar Tilburg om met elkaar te sporten en te feesten.

Het evenement bevat alle facetten die het competitieroeien zo mooi maken. Op zaterdag en zondag worden er wedstrijden gevaren en natuurlijk ontbreken de mooiste feesten niet. Op vrijdag is de beruchte pre-borrel in het Botenhuis van Vidar. Op zaterdag staat het in heel Nederland beruchte tent-met-paal-feest op het programma. Wat dit inhoudt, dat kun je alleen maar zelf ervaren!

Het HOT zal dit seizoen plaatsvinden op 20 t/m 22 maart 2020!