hot-banner-datum

Heineken Openingstoernooi

— HEINEKEN OPENINGSTOERNOOI —

Beste deelnemers, bezoekers, 

Door de huidige maatregelen van het RIVM hebben wij besloten het Heineken Openingstoernooi 2021 digitaal plaats te laten vinden. Dat zal betekenen dat de wedstrijd in het weekend van 19 t/m 21 maart door iedereen op eigen water geroeid kan worden, waarbij de dag en het tijdstip zelf bepaald kunnen worden. 

Elk veld roeit een afstand van 500m op eigen water. Hierbij moeten ten alle tijden de geldende corona-maatregelen in acht worden gehouden. De inschrijvingen blijven open tot uiterlijk woensdag 17 maart, 12:00. Op donderdag 18 maart komt er een nieuwe google form beschikbaar waarin je je gevaren tijd per boot kunt doorgeven en ontvang je een bericht over de poule waarin je bent ingedeeld.

Het HOT zal voor veel competitieroeiers een eerste vergelijkingsmoment zijn. De gevaren tijden kunnen hierna met elkaar vergeleken worden, maar het zal nooit 100% eerlijk kunnen zijn wegens alle verschillende omstandigheden op de verschillende wateren in Nederland. Bij het inzenden van de gevaren tijden, vertrouwen wij op de eerlijkheid van alle deelnemers.

Updates en veelgestelde vragen kun je terugvinden op www.tsr-vidar.nl/hot-home en op onze social media. Voor andere vragen kun je altijd contact met ons opnemen via toh.[antispam].@tsr-vidar.nl.

 

Roeiers kunnen zich inschrijven via de volgende link: https://forms.gle/P39ijvdkRuGn2hw8A