hot-1

Overnachten

Reserveren bij de Beekse Bergen voor 2020 is nog NIET mogelijk. De site voor het reserveren van een accommodatie zal op 7 januari 2020 om 10.00 uur open gaan! 

De link naar de accommodaties is dan te vinden op de HOT Facebook pagina: https://www.facebook.com/HOTvidar.

Informatie betreffende de reservering:

Het reserveren van accommodaties voor tijdens het HOT ligt in de handen van Libema - Beekse Bergen. T.S.R. Vidar heeft geen inzicht in deze boekingen en kan met vragen op dat gebied niet helpen. Voor vragen verwijzen wij je dan ook graag naar Libema: 088 9000360

Mocht je andere vragen hebben over het weekend dien je te mailen naar: toh.[antispam].@tsr-vidar.nl 

  • De borgsom bedraagt €400,- per accommodatie. Voor groepsbungalows bedraagt de borgsom €600,- per woning. Na controle van de accommodatie wordt de borg binnen 3 weken teruggestort.
  • Je dient tijdens het reserveren je verenigingsnaam in te vullen. Zonder de naam van de vereniging kunnen wij de reservering helaas niet toestaan.
  • Bij iedere accommodatie staat het maximaal aantal toegestane personen vermeld. Gebruik van de accommodaties met meer personen is niet toegestaan.
  • Wil je graag dichtbij of naast een vakantiehuis van een kennis zitten? Vul dan bij opmerkingen in: “Ik wil graag een vakantiewoning naast de Familie(vul hier de boekingsnaam in van de kennis/familie). Er worden dan voorkeurskosten van €22,50 in rekening gebracht.

De reservering is definitief na het ontvangen van de definitieve bevestiging. Ongeveer een week voor aankomst ontvang je nog een mail met de laatste belangrijke informatie. 

Voor vragen en opmerkingen kunt u ook contact opnemen het callcenter van de Beekse Bergen via 0900 – 0200 (€0,35 p.g.)

 

Deze

Tekst

Zie 

Je 

Niet In 

Het echt

image1 2