hot-1

Dagprogramma

Vrijdagavond 20 maart zullen we van start gaan met het openingsfeest van het Heineken Openingstoernooi in het Botenhuis van T.S.R. Vidar. Hier is de mogelijkheid om vast warm te worden en de brastechnieken weer op te frissen voordat het zaterdag 22 maart helemaal los zal gaan.

Overdag zal er op zaterdag 21 maart en zondag 22 maart in verschillende velden de wedstrijden over 500 meter gestart worden. Alle NSRF poules starten eerst twee voorwedstrijden die gevaren worden vanuit doorstart. De beste tijd van beide races zal bepalen in welke finale je terecht komt. De finales worden vanuit een vaste start gevaren.

Zaterdagavond 21 maart zal het befaamde feest met de paal plaatsvinden. Ben jij degene die er met de string uit de paal vandoor gaat komend jaar? Naast de tent die open zal zijn is er natuurlijk ook het Botenhuis van T.S.R. Vidar geopend waar onze eigen huis dj’s zullen zorgen voor een fantastisch feest.

Belangrijk: vergeet voor beide feesten niet je legitimatiebewijs mee te nemen! Als je niet kan aantonen dat je 18 jaar of ouder bent zal je geen bandje krijgen waarmee je alcohol kan kopen. Vergeet daarnaast ook je brasjasje niet!

Dit is het Programmaboekje van 2020!

Deze tekst

Zie je niet

In het echt