fullsizeoutput-c

TOP WEEK & PURPLE WEEK

Hier staat niks

Programma

Tijdens de TOP week en Purpleweek zijn we met Vidar Festival natuurlijk in de stad te vinden, maar beter nog: ook op Vidar zelf staat het bol van de activiteiten! Het perfecte moment om te ervaren waarom Vidar jouw toekomstige studententijd compleet kan maken. Of je nu ’s middags, ’s avonds of gewoon de hele week langs komt: verwacht een lekker sfeertje aan de waterkant, heerlijke drankjes, de fijnste deuntjes en heel veel leuke mede-studenten.

Middagprogramma

Tijdens het middagprogramma bruist het van de activiteiten op Vidar Festival. Na de rondleiding kun je met je groepje de eerste halen maken in een roeiboot of je krachten meten tijdens de ergometerkampioenschappen. Ook vinden er demonstraties plaats van knappe Vidarploegen die meevaren in de nationale en internationale top. Naast dit alles kun je genieten van fijne deuntjes, even bijkomen in de Jillz Chill area of even af  te koelen met een ijsje van ijsrolla’s.

namiddagprogramma

Avondprogramma

De komende weken maken we ons avondprogramma op Facebook, Instagram en hier bekend. Like Facebook en Instagram en keep posted!

Day 1: Vidar Festival @ PKHS
Op maandag trappen we groots af in PKHS! Na de opening van de TOP-week in Koepelhal kun je zo doorrollen naar PKHS waar de fijnste deuntjes, verfrissende drankjes, en een lekker sfeertje je opwachten. Voor slechts €10,- entree krijg jij van ons de hele avond gratis bier, wijn en fris.

Day 2: Vidar Festival @ Café Brandpunt
Festivals bouwen doen we niet alleen op Vidar. Nee, dat doen we door de hele stad! En op dinsdag doen we dat in onze lievelingskroeg: Café BP. Aan ruimte trouwens geen gebrek: op deze fijne zomeravond vieren we het feestje natuurlijk ook gewoon buiten, op het Piusplein. BP heeft de Despo’s al koud staan!

 

Day 3: Vidar Festival @ Vidar
Natuurlijk slaan we ons eigen mooie pand aan de waterkant niet over tijdens Vidar Festival.

  • LINE-UP: ▪ Daisy’s Dj Team ▪ Chimp▪ Joshua J ▪ En meer!
  • AREA’S: ▪ Mainstage ▪ Bacardi Boathouse ▪ Draaimolen in the woods ▪ Jillz Chill area. En meer!

Day 4: Vidar Festival @ Café Brandpunt
Vidar Festival @ Café Brandpunt.

Day 5: Vidar Heineken Afterparty @ Vidar
Traditiegetrouw sluiten we met z’n het Vidar Festival af met een afterparty. We hebben weer ons stinkende best gedaan voor de line-up en man, man, wat mag die er wezen. Voor deze speciale editie komt ook Draaimolen een stage hosten in de bossen van Vidar! 

  • LINE-UP: ▪ Tsepo ▪ Sjannies▪ Lievelings DJ’s van je zusje ▪ Team Rush Hour ▪ Crooxs. En meer!
  • AREA’S: ▪ Mainstage ▪ Bacardi Boathouse ▪ Draaimolen in the woods ▪ Jillz Chill area. En meer!
  • INFO: Koop hier je ticket - 5 euro | Gratis toegang voor TOP/Purple-deelnemers | Bussen vanaf de Interpolis | TOP-bandje/Studentenkaart & ID verplicht
vzp-huis

Slaapplaatsen

Door de hele stad heen vind je veel Vidarhuizen te herkennen aan de groene borden aan de ramen. Roeihuizen, dispuutshuizen, gemengde huizen, noem het maar op. Lijkt het jou leuk om tijdens de introductieweek op één van de Vidarhuizen te slapen? Meld je dan aan via het aanmeldformulier, dan nemen we snel contact met je op!

Inschrijven

Lijkt het jou leuk om lid te worden bij Vidar? Dan kun jij je online of tijdens de TOP-/Purpleweek inschrijven voor Vidar. Twijfel je na de introductieweek nog een beetje en wil je de sfeer op Vidar nog proeven in een iets kleinere setting? Kom dan naar de open activiteit!

De open activiteit vindt plaats op woensdag 29 augustus. We organiseren dan een gezellig BBQ en borrel, zodat je de kans hebt nog eventuele vragen te stellen en mede-studenten te leren kennen die zich ook hebben ingeschreven bij Vidar.

Let op: Woensdag 29 augustus is, ook online, de laatste dag waarop jij je kunt inschrijven voor Vidar.

Hoi