fullsizeoutput-c

TOP WEEK & PURPLE WEEK

Hier staat niks

Programma

Tijdens de TOP week zijn we met Vidar Festival natuurlijk in de stad te vinden, maar beter nog: ook op Vidar zelf staat het bol van de activiteiten! Het perfecte moment om te ervaren waarom Vidar jouw toekomstige studententijd compleet kan maken. Of je nu ’s middags, ’s avonds of gewoon de hele week langs komt: verwacht een lekker sfeertje aan de waterkant, heerlijke drankjes, de fijnste deuntjes en heel veel leuke mede-studenten.

Middagprogramma

Tijdens het middagprogramma bruist het van de activiteiten op Vidar Festival. Na de rondleiding kun je met je groepje de eerste halen maken in een roeiboot of je krachten meten tijdens de ergometerkampioenschappen. Ook vinden er demonstraties plaats van knappe Vidarploegen die meevaren in de nationale en internationale top. Naast dit alles kun je genieten van fijne deuntjes, even bijkomen in de Chill area of even af  te koelen met een ijsje. 

vidar-festival
vidar-poster-2019-top-week-versie-6 2

Avondprogramma

 

Maandag: Vidar Festival | PKHS 

Maandag trappen we af in PKHS! Voor slechts €15,- heb je onbeperkt bier en fris. Vergeet je studentenkaart en ID niet mee te nemen.

Dinsdag: Vidar Festival | Vidar goes BP  

Tijdens de kroegentocht op dinsdag zullen wij bij onze vrienden van Café Brandpunt te vinden zijn. Tijdens de kroegentocht kan er geproeft worden van Vidar Festival, tot nog lang na de kroegentocht! 

Woensdag: Vidar Festival | Viva la Vidar  

Na het middagprogramma zullen we het feestje voortzetten op ons eigen terrein. Verwacht de fijnste deuntjes, heerlijke cocktails, een lekker sfeertje aan de waterkant, heel veel leuke mede-studenten en meer!  Onder andere Keezus Christus, Feestnation en Thom Bold zullen het dak er 's avonds af blazen! 

Donderdag: Vidar Festival | Zomerkriebels 

Na het succesvolle feest in de lente, is het nu tijd voor deel twee! Om de zomer goed te vieren, pakken we groots af tijdens de TOP week met Zomerkriebels! Verwacht meerdere area's, cocktailbars en verschillende drankacties! 

Vrijdag: Vidar Festival | Vidar Heineken Afterparty 

Op de laatste dag van de TOP Week sluiten we de week traditiegetrouw af met dé legendarische Vidar Heineken Afterparty. Bekend in Tilburg en omstreken, en niet uit de herinneringen van menig student te wissen. TOP deelnemers krijgen op vertoon van hun TOP bandje gratis toegang.

Slaapplaatsen

Door de hele stad heen vind je veel Vidarhuizen te herkennen aan de groene borden aan de ramen. Roeihuizen, dispuutshuizen, gemengde huizen, noem het maar op. Lijkt het jou leuk om tijdens de introductieweek op één van de Vidarhuizen te slapen? Meld je dan aan via het aanmeldformulier, dan nemen we snel contact met je op!

Inschrijven

Lijkt het jou leuk om lid te worden bij Vidar? Dan kun jij je online of tijdens de TOP-/Purpleweek inschrijven voor Vidar. Twijfel je na de introductieweek nog een beetje en wil je de sfeer op Vidar nog proeven in een iets kleinere setting? Kom dan naar de open activiteit! Binnenkort komt hier meer informatie over de open activiteit. 

 

vzp-huis