lustrum-omslagfoto

Kaartverkoop

LUSTRUM PASSE PARTOUTS

Update m.b.t. corona: 

De situatie rondom corona is nog spannend wat een hoop onzekerheden met zich meebrengt. Wij kunnen hier dan ook nog weinig over zeggen. In principe gaan we er vanuit dat alles doorgaat, maar we houden de richtlijnen natuurlijk scherp in de gaten. Mochten activiteiten in het passe partout niet door kunnen gaan i.v.m. corona, streven wij er natuurlijk gewoon naar om de ticketprijs terug te betalen aan Vidraten, indien verplaatsing niet mogelijk is. Als een evenement verplaatst wordt en je op de nieuwe datum niet kunt, zullen we ook de kosten vergoeden. Ten slotte is het natuurlijk gewoon mogelijk om kaarten uit het passe partout door te verkopen aan anderen, dat kan altijd (uiteraard alleen aan externen, wanneer externen op het evenement welkom zijn). 

Houd vooral onze social media en de site (tsr-vidar.nl/lustrum) in de gaten, zodra we meer weten communiceren we het daar.

 

Data:

 • Thema en kleurenbekendmaking: 20 augustus 2020
 • Openingsfeest: Nader te bepalen datum 
 • Diesdiner: 1 oktober 2020
 • December 2020 (vrijdag / zaterdag voor het kerstreces): Lustrumgala 
 • April/Mei 2021: Mysteryday
 • Lustrumweek: 05-07-2021 - 14-07-2021
 • 60 fustenfeest: 2 oktober 2021

Antwoorden op veelgestelde vragen:

  • Een passe partout is een ticket waarmee je in één keer toegang koopt voor meerdere evenementen. In het overzicht hiernaast is aangegeven waarvoor je toegang krijgt met de verschillende passe partouts. 
  • De inschrijvingen zijn geopend tot 20 april 2020.
  • Het Lustrumboek en de Lustrumdas/ choker zitten in alle passe partouts. Deze zullen ook los te koop worden aangeboden. 
  • Alle passe partouts zijn geschikt voor roeiers. Slechts één van de activiteiten valt namelijk binnen het roeiseizoen. Tijdens de invulling van deze activiteit zal er rekening worden gehouden met de wedstrijdsectie. Je kunt je ook als roeier, dus gewoon inschrijven voor één van de vier passe partouts. 
  • Later in het jaar zal het mogelijk worden om losse kaarten te kopen voor de verschillende evenementen. De prijzen van de losse kaarten zullen echter hoger zijn dan ze in het passe partout zijn. 
  • Word je binnenkort oud lid van Vidar en wil je niks missen van het Lustrum? Dan heb je geluk! Zolang je nog lid bent van Vidar is het mogelijk om een passe partout aan te schaffen. De losse kaartverkoop zal helaas niet beschikbaar zijn voor oud leden (m.u.v. de dagen waarbij externen welkom zijn). Wil je dus niks missen, zal je voor een passe partout moeten gaan!
  • Voor de volgende evenementen zal losse kaartverkoop voor externen beschikbaar zijn: Openingsfeest, Openingsfeest in de lustrumweek, paupergala XXL
  • De volgende evenementen gaan alleen in de losse kaartverkoop voor Vidar oudleden: Oudleden dag, 60 fustenfeest
  • De Lustrumweek zal plaatsvinden in Juli 2021 op het moment dat normaal gesproken de Vidar Slotweek plaatsvindt. Dichtgetikt vind dus plaats in de Lustrumweek. Een kaartje voor Dichtgetikt zit echter niet in de passe partouts! 
  • De munten in het Konings passe partout zijn alleen geldig in de Lustrumweek. 
  • De spaarplannen beginnen per 25 februari 2020. Heb je je passe partout pas later gekocht, dan zal het bedrag van de maanden die je gemist hebt in één keer worden afgeschreven.
  • Doe je mee aan het spaarplan, dan wordt het maandelijkse bedrag via een automatische incasso afgeschreven. Heb je ervoor gekozen om totale bedrag van je passe partout in één keer te betalen, dan dient dit voor 20 april 2020 te worden overgemaakt. Overmaken naar NL15RABO0185298109 t.n.v. T.S.R. Vidar onder vermelding van 'Lustrumpassepartout'. 

  Let op: de verkoop van de lustrum passe partouts is gesloten

  Met trots presenteren wij de 4 passe partouts: 

  KLAPLOPER —  Hét passe partout voor degene die het tweede half jaar op exchange zijn en helaas de meeste activiteiten van het lustrum zullen moeten missen. De Klaploper is het minst omvattende passe partout, hiermee heb je toegang tot het diesdiner en het openingsfeest in oktober 2020 en het Lustrumgala in december 2020. Loop niet te hard van stapel en koop dit passe-partout. 

  LOUTER PAARDJE – Mis jij juist het eerste semester? Dan moet jij voor 'Louter paardje' gaan.  Met dit passe-partout heb je toegang tot alle evenementen van het Lustrum met uitzondering van het diesdiner, openingsfeest en het (niet te missen) Lustrumgala. Je hebt trekpaarden, luxe paarden en louter paarden, waar ga jij voor? 

  TORENHOOG – FOMO? Kies voor 'Torenhoog' en je hoeft niet bang te zijn iets te missen! Het Torenhoog passe partout geeft je namelijk toegang tot alle evenementen van het Lustrum. Met Torenhoog zit je sowieso goed! Supermooi toch?! 

  KONINGS – Er kan er maar één de grootste zijn; het Konings passe partout. Voor diegene waarbij het glas altijd halfvol is. Met het Koningspakket krijg je toegang tot alle evenementen van het Lustrum. Daarnaast krijg je 135 MUNTEN tegen een fikse korting. Heers als een koning in de Lustrumweek, met munten in overvloed. En vergeet niet: ‘het is pas crisis, als het bier op is’. 

   
  pakkettenoverzicht 2

  Passe Partout bekendmakingsvideo


  Voor het weergeven van de Facebook widget dient u de 'overige cookies' te accepteren via uw cookie instellingen.

  T.S.R. Vidar

   
  Beekse Bergen 4
  5041 NJ   Hilvarenbeek   
  Nederland
   
  +31135421282
   
  ofni.[antispam].@tsr-vidar.nl
  http://www.tsr-vidar.nl

  Hoi

  uvt-logo
  brandpunt
  isecurity
  divetro-klanten-client-cases-rabobank 2

  Hoi

  swapfietslogo 2
  full-image-dc1e583eff 2
  nieuwlogo-wilkinsports 2
  img-8304